top of page

Wat zeggen anderen......

Als Anne spreekt over zelfdoding en rouw na zelfdoding, weet ze de studenten te raken, aan het denken te zetten en aan de praat te krijgen'. 

Nico van der Voet, studentenpastor aan de Christelijke Hogeschool Ede

Je hebt mij begeleid bij een vraag die ik zelf had. Tijdens de begeleiding was er rust. Daar waar ik tijd nodig had, gaf jij mij de ruimte. Je durfde bij het proces te blijven. Fijn, om mijn thema’s in een opstelling vanuit verschillende perspectieven te kunnen bekijken. Dat gaf inzicht, en zet mij in beweging.
Anne gebruikt mooie werkvormen. Dat gaf mij - ook als therapeut - nieuwe inzichten. Ik zie uit naar meer samenwerking met jou!
Evert van der Woude – Waterpas Coaching 

Je bent echt een actieve luisteraar. Doordat we beiden een groot verlies hebben geleden, en zorg dragen voor onszelf, maar zeker ook voor onze kinderen in dit grote verdriet, was het zo fijn om over die worsteling en voor mij in die tijd zeker nog, de grote wanhoop, te praten. Jij was al verder. Je gaf mij houvast. Je had het 'overleefd'.

Vind je dat ook niet het dubbele van het grote verlies? Dat we er zelf zoveel van leren. Erdoor veranderen. Zoveel meer zien en begrijpen. Dat niets meer hetzelfde is? Die wijsheid had ik voor die tijd willen hebben. Wat mooi dat je jouw levenswijsheid nu inzet om er anderen mee te helpen!

Geluk ervaar je als alles op z'n plaats valt, denk ik. En dat wens ik je toe. Dat het 'goed' is.

Linda van Putten (moeder van Roan, overleden in 2019)

bottom of page